Publicerad: 29 februari 2016

Årets tema: Digitalt först

Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter för att skapa ett öppnare samhälle och en enklare vardag för privatpersoner och företag. Det vill vi belysa med årets Offentliga Rummets tema: Digitalt först.

Malmö

Den tekniska utvecklingen går fort men mycket tyder på att den kommer att gå ännu snabbare framöver. I dag förväntar sig både invånare och företag att få effektiv digital service av kommuner, landsting, regioner och myndigheter. Det är viktigt att vi möter de förväntningarna.

Att tänka digitalt först innebär bland annat att vi måste tänka smart och tänka nytt. De utmaningar vi står inför i offentlig sektor kräver helt nya innovationer, men också att vi drar nytta och lärdom av varandra. Vi ser därför fram emot tre intressanta och givande konferensdagar där vi får chansen att både lära ut och lyssna till andras erfarenheter, tips och lösningar.

Programmet för årets Offentliga Rummet håller på att ta form, flertalet talare är bokade och anmälan är öppen. Välkommen till Malmö 25-27 maj.

Anmälan

Program

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!