Publicerad: 8 mars 2017

En mötesplats för alla som arbetar med verksamhetsutveckling

Ta chansen som kommunledning att få med hela ledningsgruppen till Offentliga Rummet för gemensam inspiration att hämta hem. Det är en mötesplats som jag för varje år ser blir allt viktigare, säger Catharina Centerfjäll, kvalitetsdirektör Örebro kommun.

Catharina Centerfjäll, kvalitetsdirektör Örebro kommun.

Catharina Centerfjäll

Vi passade på att ställa några frågor till Catharina Centerfjäll som i år firar tioårsjubileum som deltagare på konferensen Offentliga Rummet. Hon berättar varför hon tycker att konferensen är tilltalande inom hennes yrke samt varför hon anser att du borde ta chansen att besöka konferensen.

När besökte du konferensen första gången?
Första gången var år 2007 när konferensen höll till i Örebro. Vi var lokal medarrangör och jag var inblandad i projektgruppen som arbetade med Offentliga Rummet det året.

Vad har du fastnat för som gör att du återkommer till konferensen?
Jag har fastnat för att det är en mötesplats mellan verksamhetsmänniskor. De som arbetar med digitalisering, kommunikation och verksamhetsutveckling. Sen har jag varje år sett att konferensen har blivit en allt viktigare mötesplats. Jag pratar mycket internt på min arbetsplats om konferensen och jag tycker att hela vår ledning borde befinna sig på konferensen.

Varför tycker du att konferensen är givande inom just ditt yrkesområde?
Allt inom konferensen handlar om verksamhetsutveckling och systematisk verksamhetsutveckling är det som jag ska ge förutsättningar för i Örebro kommun. Hur ska vi tänka? Hur ska vi hantera information? Hur blir det bäst för medborgarna? Allt det här syftar Offentliga Rummet till att visa på, vilket gör konferensen tilltalande för mitt yrkesområde.

  • Något som du vill tillägga?
    I Offentliga Rummet ser jag verkligen en mötesplats för verksamhetsutveckling av offentlig sektor, och inte bara är för vissa yrkeskategorier. Det är en mötesplats för alla oss som arbetar med verksamhetsutveckling generellt. Just den blandningen är bra och det vill jag trycka på. Ta chansen som kommunledning att få med ledningsgruppen och befinn er på Offentliga Rummet för gemensam inspiration att hämta hem, avslutar Catharina Centerfjäll.

Kontakt

Elin Boström

Kommunikatör

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!