Publicerad: 11 maj 2017

Globala teknologistjärnan Claudia Olsson talar

Claudia Olsson har kallats teknologistjärna i pressen och utnämnts till Årets Unga Ledare i Sverige. Nyligen blev hon även utsedd till en av världens unga globala ledare av World Economic Forum. Vi är stolta att välkomna Claudia Olsson till Offentliga Rummet.

Claudia Olsson

Claudia Olsson

Claudia Olsson är en av två svenskar som nyligen utsetts till ”Young Global leader” – en person som har stor potential att forma framtiden och arbetar för att överkomma hinder som annars står i vägen för utveckling i samhället. En ”Young Global Leader” ses som modig, action-orienterad och entrepreniöriell individ som använder sin talang till att bidra positiv utveckling i världen.

Claudia var den första svenska studenten som studerade på framtidsuniversitetet Singularitys Gradate Studies Program, och kom senare också att, som Associate Faculty, undervisa på Singularity inom exponentiell teknologi.

Idag är Claudia entreprenör på heltid och arbetar med att hjälpa företag och regeringar med strategi, analys och implementation inom digitalisering och globalisering. Hon har också grundat ett företag som erbjuder nyinflyttade internationella talanger språkundervisning i svenska. Vi ser fram emot hennes spännande föredrag i Sundsvall.

Claudia Olsson talar i stora biosalongen på Quality Hotel den 1 juni klockan 08.45.

Läs vidare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!