Publicerad: 27 maj 2016

Malmö tackar för sig och lämnar över stafettpinnen till Sundsvall

Publikrekord, ett soligt Malmö, intressanta samtal kring en smartare välfärd och såklart hundratals givande möten mellan deltagare. Det är en väldigt nöjd värdstad och projektgrupp som nu tackar för sig och lämnar över stafettpinnen till nästa års värdstad Sundsvall.

Bild konferens

Årets Offentliga Rummet är slut och vi hoppas att alla besökare är överens om att det blev tre kunskapsintensiva, inspirerande och roliga dagar kring digitalisering på riktigt. Civilminister Ardalan Shekarabi premiärtalade i sin nya roll som ansvarig för digitaliseringen av offentlig sektor. Årets Guldlänken gick till Mikael Wiklund, Ådalsskolan i Kramfors, för sitt modiga arbete med att satsa på fjärrundervisning till sina elever. Och Malmö lockade en rekordpublik.

- Besöksrekordet på cirka 700 deltagare är vi såklart väldigt stolta över. Ett varmt tack till alla besökare och utställare som kom och gjorde Offentliga Rummet till den bästa digitala mötesplatsen, säger Gunilla Konradsson, konferensansvarig Malmö stad.

Bengt Svenson, konferensansvarig från SKL, som varit med och arrangerat Offentliga Rummet sedan 2004 gjorde sin sista konferens i Malmö.

- Vilket otroligt bra avslut i Malmö, det har varit en väldigt bra plats att hålla konferensen på. Jag har haft med mig ett fantastiskt gäng i arbetet runt konferensen, seminarierna har varit givande och när vi dessutom slog rekord i antalet besökare kunde det inte blivit något annat än en succé.

Nästa år, den 30 maj till 1 juni, möts vi i Sundsvall och de har lovat att det ska bli minst lika bra.

Läs vidare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!