Publicerad: 24 februari 2017

Nu kan du göra ditt val inför nätverksdagen

Är du intresserad av hur framtidsutsikterna för digital transformation ser ut? Eller vill du lyssna på kartläggningen om kommuners digitalisering som Finansdepartementet, SKL och KommITS tagit fram?

Offentliga Rummet inleds med en nätverksdag den 30 maj på Quality Hotel i Sundsvall där du som deltagare får möjlighet att gå in på djupet i utvalda frågor. Det finns åtta nätverk att välja bland med en spännande bredd. Du kan till exempel delta på en workshop vars syfte är att identifiera områden som kan utvecklas med hjälp av IoT, eller lära dig mer om projektet Serverat som bygger på en överenskommelse mellan regeringen och SKL*.

Passen pågår vanligtvis mellan kl. 10.30 och kl. 16.30, med lunch från klockan 12.00 och fika vid kl. 14.30. Vissa avvikelser kan förekomma, därför är det viktigt att läsa informationen under varje nätverkspass.

Nätverksdagen avslutas med mingel, middag och en spännande paneldiskussion där välfärdens utmaningar står på agendan med bland andra Anders Ekholm, vice vd Institutet för framtidsstudier och Roger Molin, Sveriges Kommuner och Landsting.

*Du som redan anmält att du vill delta på nätverksdagen kommer att bli kontaktad längre fram angående vilket pass du vill delta på.

Läs vidare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!