Publicerad: 3 mars 2016

Välkommen till Malmö

Vi känner oss stolta att Offentliga Rummet den här gången anordnas i Malmö.

Det fina geografiska läget gör att det är enkelt att ta sig till Malmö. Oavsett om du tar X2000-tåget från Stockholm eller Öresundsbron från Köpenhamn är kommunikationerna till Malmö bland de bästa i Sverige. Flygplatsen Sturup har flera inrikesavgångar varje dag och du kan enkelt ta dig till centrala Malmö från Köpenhamns flygplats Kastrup. Att ta sig in till Malmö är enkelt – att ta sig runt är ännu enklare.

Malmö är en kompakt stad, där du enkelt kan uppleva hela staden under kort tid – från havet, Västra Hamnen, city och vackra parker, till shopping, kultur och givetvis i mötet med Malmöborna. Kort sagt, Malmö är en storstad i en liten stad, eller som någon benämnde det ”världens minsta storstad”.

Malmö live
Offentliga Rummet kommer att hålla till på Malmö Live – Malmös nya mötesplats för musik, kultur och kongress. Med ett konserthus för alla, som har akustik i världsklass, ett kongresscenter och flertal restauranger har Malmö ett nytt hus fullt av liv och rörelse mitt i staden. Malmö Live invigdes sommaren 2015.

Välkommen till Malmö 25-27 maj!

Bild på Malmö

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!