Publicerad: 19 maj 2016

Yoga och stadsvandring på Offentliga Rummet

Varför inte kombinera Offentliga Rummet med en guidad vandring i Västra hamnen och yoga vid kanalen utanför Malmö Live? Det är två exempel på kringaktiviteter som du som deltagarna vid Offentliga Rummet i Malmö kan delta i.

Förutom ett digert program erbjuder årets lokala värd spännande kringaktiviteter. På torsdagkvällen kan du följa med på en intressant promenad i Västra Hamnen, där du på plats får se Malmös dynamiska utveckling från industristad till attraktiv kunskapsstad. Du får också se många inspirerande exempel på hur vi idag bygger nytt och hållbart i ett havsnära läge. På fredag morgon kan du börja dagen med mjukgörande yoga, utanför Malmö Live mot kanalen.

Alla är välkomna oberoende av erfarenhet. Inga speciella kläder eller tillbehör behövs. Har du en handduk, en sjal eller något annat att sitta på - ta med det, men har du inget så klarar du dig ändå!

Vi kommer göra mjuka och tillåtande övningar med fokus på att väcka kroppen och förbereda dig för den kommande dagen. Förbered dig på att vara barfota.

Stadsvandring

Torsdag 26 maj kl. 17.30-19.00

Yoga

Fredag den 27 maj kl. 08.00-08.20.

Du anmäler dig till aktiviteterna i Offentliga Rummets informationsdisk inne på Malmö Live.

Läs vidare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!