Information till ansvarig för nätverksdag

Välkommen som arrangör av en nätverksträff. Här får du mer information kring lokaler, tider och anmälan som är bra för dig att veta.

Syftet med nätverks- och studiedagen är att skapa erfarenhetsutbyten i en begränsad grupp eller göra en fördjupning i ett visst ämne eller i en frågeställning. Samtliga nätverk ligger under programsidorna.

Vi marknadsför hela dagen, inte enskilda träffar. Ni ska själva  marknadsföra er träff till den målgrupp som ni vill ha på träffen. Från konferensens sida förväntar vi oss också att majoriteten av deltagarna på nätverksdagen väljer att vara kvar under konferensdagarna.

Vad kan du sprida och hur?

Ju mer vi hjälps åt att sprida info om Offentliga Rummet desto mer uppmärksamhet får även er träff. Detta kan ni göra:

Upplägg av dagen

Dagen inleds med lunch mellan 11.30-12.30. Ni kan välja att samla ert nätverk innan lunch, så att ni kan äta lunch tilsammans. Registrering och lunch är på Aros Congress Center

Vi avslutar nätverksdagen och inleder konferensen med en inspirationsföreläsning som efterföljs av mingel i utställningsytan från 16.00 fram till 20.00. På kvällen välkomnar vi både deltagare från nätverks- och studiedagen och konferensdagarna.

Vad ingår för arrangören?

Det är viktigt att veta att ni som arrangörer av en nätverksträff är ansvariga för träffen. Offentliga Rummet står för lokalkostnaden för nätverksträffarna och för att ta emot anmälan till dagarna.

I lokalerna ingår basmöblering i biosittning, wifi-uppkoppling, whiteboard, dataprojektor samt en mikrofon.  Ni som arrangerar en nätverksträff står för egen dator, eventuell extra teknik eller annan möblering (ex workshop) och annat som ni behöver för att genomföra träffen. Enkel prislista och beställning kommer.

Anmäla medverkande föreläsare och arrangör

En person går utan avgift på nätverksdagen, det kan vara en arrangör eller föreläsare. Är det fler medverkande föreläsare eller arrangörer så står ni för deras anmälningsavgift, resa och hotell.

Alla som medverkar ska anmälas i ordinarie anmälningslänk. Vi drar bort avgiften av nätverksdagen för en gratisperson (som ni redan vid anmälan angav) i efterhand. Vi går igenom detta innan fakturering.

Anmäl samtliga medverkande här

Hur mycket kostar det för deltagaren?

Alla deltagare betalar avgift för dagen. Då ingår förutom programmet för er träff givetivs lunch och fika samt även mingel och inspirationsföreläsning på kvällen. Det finns även ett fördelaktigt paketpris för de som vill gå på samtliga tre konferensdagar. I anmälan bokar man även hotellrum. Priser och mer information här

Antal anmälda på er träff

Vi kommer att regelbundet meddela er hur många som anmält sig till ert nätverk och ni kommer 28 maj att få en deltagarlista över de som valt ert nätverk.

Har få anmält sig till ert nätverk till i början av maj får vi tillsammans överlägga att ta bort nätverket pga av för lite intresse. Lokal kommer vi att tilldela i början av maj (är ju beroende på intresset).

Ändra i texten

Det går bra att ändra i texten som ni ligger på webben, tex när ni har ett mer fullödigt program eller fler talare att presentera. Dock har vi inte resurser för att ändra allt för ofta, så ändringar av mindre karaktär kommer inte att göras.

För mer information

Kontakta Åsa Agebring på asa.agerbring@skl.se