Köp din biljett till Offentliga Rummet idag

Offentliga Rummet arrangeras måndag 10 till onsdag 12 juni på Aros Congress Center i Västerås. Köp biljett senast den 30 mars så får du och dina kollegor early bird-rabatt vilket betyder att en 3-dagars-biljett kostar 4 500 sek exkl. moms istället för 5 500 kr sek exkl. moms.

Jenny Birkestad om Offentliga Rummet

Jenny Birkestad

Köp din biljett

De senaste åren har vi haft publikrekord och det är oerhört kul att se att det är så många som tillsammans vill skapa en smartare välfärd. Varmt välkommen till Offentliga Rummet, säger Jenny Birkestad, chef för avdelningen för digitalisering på SKL.

Färre seminarier - ännu högre kvalitet

Nytt för i år är bland annat att konferensen innehåller tre huvudspår vilket ger färre seminarier och mer fokus har lagts på andra nätverkande aktiviteter som till exempel lunch i unconference-format, workshops och studiebesök.

– I år har det varit stenhård konkurrens för innehållet då rekordmånga velat bidra. Det ser vi som ett bevis på att Offentliga Rummet är en uppskattad mötesplats. Nu har vi valt ut de mest relevanta bidragen, vässat innehållet och ser fram emot att skapa det mest konkreta Offentliga Rummet någonsin, säger Jenny Birkestad.

Den brittiska futuristen Ben Hammersley är en av huvudtalarna som är spikad och västeråsbon Johnny Sundin, modererar konferensen.

Offentliga Rummet arrangeras av Sveriges Kommuner och Landsting i samarbete med Västerås stad, Vinnova, Inera och SKL Kommentus. Samarbetspartners är DIGG Myndigheten för digital förvaltning, eSam och Regeringskansliet.

Fakta:

De tre huvudspåren är:

* Utmaningar och möjligheter

* Grundläggande förutsättningar

* Ny teknik i användning

Tre huvudspår på Offentliga Rummet 2019

Sveriges Kommuner och Landsting

Sveriges Kommuner och Landsting

SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner och regioner.

Medarrangörer

Logotyp Västerås stad
Logotype Vinnova
Logotyp Inera
Logotype SKL Kommentus

Samarbetspartners

Logotyp DIGG
Logotype eSam
Logotype Regeringskansliet Finansdepartementet
Logotyp Dagens samhälle