Boka din monterplats

Intervju med Jörgen Sandström, digitaliseringsdirektör i Västerås stad, om möjligheten att vara utställare på Offentliga Rummet.

Jörgen Sandström om Offentliga Rummet

Under konferensen Offentliga Rummet finns det möjlighet att vara utställare, varför det?

Det är hundratals personer från hela landet som jobbar med att utveckla offentlig verksamhet som träffas här i Västerås under de här dagarna. Våra leverantörer av lösningar, system och kompetens är jätteviktiga för den offentliga utvecklingen, för det är de som hjälper oss att utvecklas. Det är väldigt lite som vi utvecklar i egen regi. Så det är viktigt att man kan träffas mellan leverantörer och de som ska driva förändringen.

Varför ska företag välja att vara utställare, tycker du?

Företagen har behov av att möta sina kunder inte bara i ett sälj- eller upphandlingstillfälle, utan också föra samtalet om vart vi är på väg och var vi borde befinna oss. Och här får företagen en alldeles utmärkt och unik möjlighet att samtala med deltagarna.

Vad innebär utställarpaketet?

Man får en liten yta som rymmer ungefär en roll-up och framför allt några kunniga och duktiga personer från det egna företaget, som kan representera företaget och är intresserade av att föra de här samtalen.

Varför tycker du att man inte ska missa möjligheten att vara utställare på Offentliga Rummet?

Det är en unik möjlighet. Det finns inte så många mötesplatser där de som driver utvecklingen i offentlig verksamhet får en möjlighet att i lugn och ro under några dagar samtala med leverantörerna av smart lösningar, kunskap och kompetens. Därför tycker jag att man borde ta den här chansen.

Sveriges Kommuner och Landsting

Sveriges Kommuner och Landsting

SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner och regioner.

Medarrangörer

Logotyp Västerås stad
Logotype Vinnova
Logotyp Inera
Logotype SKL Kommentus

Samarbetspartners

Logotyp DIGG
Logotype eSam
Logotype Regeringskansliet Finansdepartementet
Logotyp Dagens samhälle