How to predict the future

Den brittiska futuristen, Ben Hammersley, fick toppbetyg av Internetdagarnas besökare förra året. Nu kommer han till Offentliga Rummet för att dela med sig av sina tankar om framtiden.

Artificiell intelligens och maskinlärning inom teknikvärlden är ett hett ämne och när Ben Hammersley siar om framtiden ser han reglering som teknikens nästa trend. 

– De flesta regeringar har tappat tålamodet och respekten för teknikföretag. Regeringar världen över kommer inom de närmsta åren att gå väldigt hård på teknikföretagen och försöka bestämma vad de får och inte får göra.

Ben Hammersley är född 1976 i Leicester, England men verkar numera i London. Hans meritlista är lång. Han kan bland annat titulera sig som teknikexpert, författare, programledare, futurist, journalist och skapare av ordet podcast.

Presentation

How to predict the future (PDF, öppnas i nytt fönster)

Ben Hammersley

Ben Hammersley titulerar sig som teknikexpert, författare, programledare, futurist, journalist och skapare av ordet podcast talar på Offentliga Rummet

Britten Ben Hammersley titulerar sig som teknikexpert, författare, programledare, futurist, journalist och skapare av ordet podcast.

Till presentation

Johnny Sundin

Johnny Sundin modererar Offentliga Rummet

Johnny Sundin är entreprenören och scenpersonligheten som har gjort kreativitet, förändringsvilja och trendspaning – framtidens framgångsfaktorer – till sin specialitet.

Till presentation
Sveriges Kommuner och Landsting

Sveriges Kommuner och Landsting

SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner och regioner.

Medarrangörer

Logotyp Västerås stad
Logotype Vinnova
Logotyp Inera
Logotype SKL Kommentus

Samarbetspartners

Logotyp DIGG
Logotype eSam
Logotype Regeringskansliet Finansdepartementet
Logotyp Dagens samhälle