Offentliga Rummet logotyp
Publicerad: 24 april 2018

Anmälda utställare 2018

Deltagare och utställare möts under Offentliga Rummet i en kreativ och inspirerande miljö. Följande utställare kommer finnas på plats.

CGI Sverige AB

CGI, som grundades 1976, är en global leverantör av tjänster inom IT och affärsprocesser som levererar med hög kvalitet inom business consulting, systemintegration och outsourcing. Med 68 000 medarbetare på hundratals platser i världen kan vi vara nära våra kunder och anpassa våra team utifrån kundernas behov för att uppnå bästa resultat. CGI är branschledande när det gäller att leverera projekt i tid och enligt budget.

www.cgi.se

CGI

daniasoftware

Dynamictemplate är en lösning för mallar i Microsoft Office och används av mer än 150 000 anställda inom den offentliga sektorn. Lösningen integreras med ett brett utbud av ECM- och ärendehanteringslösningar och Mina Meddelanden.

http://www.daniasoftware.com

Daniasoftware

Digital Fox

Information kommer snart.

www.digitalfox.se

Digitalist Sweden

Information kommer snart.

www.digitalist.se

utställare_digitalist

E-legitimationsnämnden

E-legitimationsnämnden stödjer och samordnar säker e-legitimering och e-underskrift i samhällets digitala tjänster. Vi granskar även e-legitimationer för kvalitetsmärket Svensk e-legitimation. I monter 38 visar vi vår nya webbplats; E-legitimation för privatpersoner. Se oss också på seminariet om eIDAS 25 maj 09.45

http://www.elegnamnden.se

Vinnova

ETU AB

Information kommer snart.

www.etu.se

utställare_etu

EVRY SWEDEN AB

Information kommer snart.

www.evry.com

utställare_evry

Formpipe Software AB

Formpipe är en ledande leverantör av programvara för informationshantering. Med funktioner för e-arkiv, diarieföring, dokument- och ärendehantering, digital möteshantering samt hantering av datakvalitet tillgodoser vi behov från kommuner, landsting och myndigheter. Med över 400 kunder inom offentlig sektor har vi under åren fått möjlighet att hjälpa till att digitalisera informationshanteringen i offentlig förvaltning.

www.formpipe.se

utställare_formpipe

Göteborgs stad

Information kommer snart.

utställare_gbgstad

Hack for Sweden

Hack for Sweden - Government agencies taking the lead on Innovation! Hack for Sweden is an initiative to raise awareness and demonstrate the value of government agencies open data. It is a community consisting of over 30 government agencies and organizations who want to create sustainable impact with the tool of open data.

www.hackforsweden.se

utställare_hackforsweden

Knowit Business Consulting AB

Information kommer snart.

www.knowit.se

utställare_knowit

Kommunförbundet Västernorrland

Platsens attraktivitet är en allt viktigare faktor för att attrahera boende och företag. Välkommen hit är en digital tjänst som lanseras under våren 2018, där inflyttare får tillgång till ett digitalt verktyg för som underlättar valet av plats där man vill bo! Tjänsten är framtagen i projektet eSamverkan, där nio kommuner i mellersta Sverige ingår.

www.esamverkan.nu

utställare_e-sam

Kundo

Information kommer snart.

www.kundo.se

utställare_kundo

MetaSolutions AB

Information kommer snart.

www.metasolutions.se

utstallare_metasol

MobilityGuard AB

I 15 år har MobilityGuard levererat en autentiserings- och signeringsplattform för hög säkerhet och enkel åtkomst till tjänster inom offentlig sektor. Behörighet styrs med BankID och andra tvåfaktorslösningar, med bekväm Single Sign-On för medborgare och anställda och med låg en kostnad för underhåll.

www.mobilityguard.com

utställare_mobilityguard

Nordic Peak

Nordic Peak är ett företag med spetskompetens inom öppen källkod och utveckling av storskaliga e-tjänster som exempelvis e-tjänsteplattformen Open ePlatform. Flera av våra e-tjänster har genom åren både varit vinnare och finalister i Guldlänken.

www.nordicpeak.com

utställare_nordicpeak

R7e-arkiv

R7e-arkiv - 11 landsting/regioner i samarbete: • Kostnadseffektivt • Möjlighet till snabb gemensam vidareutveckling • Information från Vårdsystem, Ekonomisystem, Personalsystem samt Diarium/Ärendehanterings- system.

www.r7earkiv.se

utställare_r7e-arkiv

S-GROUP Solutions AB

Information kommer snart.

www.sgroup-solutions.se

utställare_s-group

Språkkonsulterna prodicta AB

Undvik floskler på jobbet! I floskelkiosken får du veta hur du skriver tydliga och effektiva texter. Passa också på att fråga våra språkexperter om hur din organisation kan göra språket begripligt. Läs mer på:

www.sprakkonsulterna.se

utställare_sprakkonsulterna

Swedish e-norm Software AB

eNorm är det första moderna it-systemet för förvaltning av central information. eNorm ger full kontroll av bland annat koder, verksamhetsprocesser, känsliga uppgifter, olika it-system, arkivredovisning och dataskyddsregister.

www.e-norm.se

utställare_e-norm

Tempus Information Systems AB

Tempus- tid för omsorg, pedagogik och utbildning! Tempus digitaliserar förskolans rutiner kring scheman och närvaro och ger er oanade möjligheter till resursplanering och uppföljning.

www.tempusinfo.se

utställare_tempus

Västkom

Information kommer snart.

 

 


utställare_vastkom

Västra Götalandsregionen

Information kommer snart.


utställare_vgr
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!