Utställare på Offentliga Rummet

Offentliga Rummet är en mötesplats där deltagare och utställare kan diskutera, utbyta erfarenheter och lära av varandra.

Du som utställare är en viktig del av plattformen och bidrar till inspiration och konkret kunskap om produkter och tjänster. I och med transformationen från fysisk konferens till digital plattform, följer utställararenan med in i tjänsten.

Har ditt företag lösningar, produkter eller tjänster, som passar in med konferensens tema kring hållbarhet i en digital tid? Har ni lösningar som kan inspirera till en modern, samverkande och innovativ offentlig sektor?

I och med omställningen från en konferens till en digital plattform följer arenan för utställare med som en viktig funktion.

Lansering av utställararenan

Lanseringen av Utställarenan görs i och med Live-On-Demand-sändningen den 21 augusti och till dess arbetar vi med att förädla verktyget och funktionerna.

Häng med oss redan nu!

Utställare i plattformen Offentliga Rummet har en egen abonnemangsstruktur. Det kommer finnas två nivåer, en fullständig version och en lightversion med vissa begränsningar.

Vi vet att all information inte är på plats än, men vill gärna bjuda med er in er redan nu för att få en inblick i plattformen, kunna ta del av intressant och relevant information och få en uppfattning av var deltagarna befinner sig.

Därför kan du redan nu köpa abonnemang Full till ett reducerat pris, 24 000 kr, exklusive moms istället för 29 000 kr, exklusive moms, och ta del av materialet från den 3 juni.

Är du intresserad?

Skicka i så fall ett mail till gunilla.sunnros@skr.se